FotoCreation

Onze creatie is uw foto!

Alle mogelijkheden op een rijtje

FotoCreation is breed georiënteerd, en biedt een breed scala mogelijkheden aan. Onderstaand vind u mogelijkheden die wij bieden. En uiteraard kunt u ons portfolio bekijken, zodat u een goede indruk krijgt van ons werk en datgene wat wij zoal voor u kunnen maken.

Bedrijfsreportages

Elk dynamisch bedrijf heeft behoefte aan reclame. Reclame door middel van mailings, brochures, een fraaie website of één van de vele andere mogelijkheden. Reclame wordt versterkt door het juist gebruik van uitstekend beeldmateriaal. Onderzoek heeft uitgewezen dat consumenten doorgaans eerst beeld bekijken en daarna pas de bijbehorende teksten lezen.
Als geen ander weet FotoCreation het belang van pakkend beeldmateriaal. Met een scherp oog voor grote en kleine details en rekening houdend met uw omgeving, maken wij aansprekend beeldmateriaal.

Architectuur

Mensen die veel reizen en derhalve veel dorpen en steden bezoeken, zien zeer veel prachtige gebouwen. Overdag verlicht door de zon, of op sombere dagen gehuld in eentonige, grauwe kleuren. Tegenwoordig zijn veel gebouwen ook ’s avonds en ’s nachts verlicht, hetgeen een grote meerwaarde biedt.
Zowel historische als hedendaagse architectuur biedt een grote inspiratiebron tot het maken van schitterend fotowerk. FotoCreation laat zich graag inspireren door de vaak zeer bijzondere vormgeving van gebouwen hetgeen bijzonder fraai fotowerk tot gevolg heeft.
In opdracht maken wij graag ook van uw gebouw een serie verrassende foto’s, waarmee u uzelf én derden een groot plezier doet.

Portretten, mensen en modellen

Het vastleggen van mensen op foto’s vindt al plaats sinds de uitvinding van de fotografie in 1826 door Joseph Nicephore Niépce. Als fotograaf ben je werkzaam met levende wezens, en voor jou is de eer weggelegd die mens zo fraai en natuurlijk mogelijk vast te leggen. Of juist op een manier die heel afwijkend is van de grote standaards.
FotoCreation heeft veel ervaring in het vastleggen van mensen. Of dat nu de “gewone” doorsnee burger is of een huwelijk of juist een geboorte van een nieuw mens óf dat het gaat om modellenwerk… wij zijn in staat om van ieder mens een bijzondere foto te maken.
Behalve dat wij beschikken over voldoende professioneel materiaal, kunnen wij desgewenst ook de visagie voor u verzorgen.

Natuur

Het fotograferen van elementen uit de natuur is fantastische bezigheid. De combinatie van heerlijk relaxen  en het uitoefenen van “hobby” is geweldig. Daarnaast heeft de natuur ons zó ontzettend veel te bieden en kunnen wij van de natuur zó enorm veel leren, dat heb absoluut geen straf is om veel tijd in de natuur door te brengen. Elk jaargetijde heeft zo haar eigen charme, en op welk moment je ook in de natuur bent, nooit is de natuur hetzelfde als de vorige keer of de volgende keer.
Wanneer wij ons bezighouden met natuurfotografie, dan zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Het vastleggen van een landschap is iets heel anders dan het vastleggen van dieren. En het maken van close-ups van bijvoorbeeld insecten of planten is uitermate intrigrerend.
FotoCreation beperkt zich niet seq tot één soort natuurfotografie, maar vind juist het brede scala aan mogelijkheden die de natuur biedt de grote uitdaging.

Kunst

Kunst is een breed begrip. Wij gebruiken het woord “kunst” hier als een verzamelnaam voor allerlei bijzondere voorwerpen en objecten die wij gefotografeerd hebben, maar die niet onder één van de andere mogelijkheden vallen.

Tot slot…

Elke opdracht die wij krijgen wordt schriftelijk bevestigd, zodat de wensen én gemaakte afspraken voor iedereen duidelijk zijn. In deze overeenkomst wordt o.a. opgenomen wat de opdracht inhoudt, waar en wanneer de opdracht uitgevoerd wordt, wat er door ons opgeleverd wordt, wie het auteursrecht behoudt, wat de eventuele prijs is van de opdracht etcetera. Door de werkwijze komt niemand voor onverwachte en ongewenste verrassingen te staan.
Afspraken over het gebruik door FotoCreation van in opdracht gemaakt fotowerk, wordt eveneens schriftelijk overeengekomen. Fotowerk wat wij in ons portfolio en voor onze eigen promotie mogen gebruiken, is óf onder onze eigen verantwoording gemaakt óf wij hebben schriftelijk toestemming tot gebruik daarvan.

Zoals voor elke opdracht leggen wij ook bij portretten, mensen en modellen alle afspraken vooraf schriftelijk vast. Wij stellen namelijk geen prijs op onverwachte en/of ongewenste zaken voor, tijdens of na een opdracht.